MILAN TAROT SKINUO KEJT MIDLTON S NASLOVNE STRANE U BRITANIJI: Englezi pišu da je NOSTRADAMUSOV ROĐAK, princeza pala U DRUGI PLAN
Foto: Thomas Krych/ZUMA Press Wire / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Facebook, screenshot daily Star

ZANIMLJIVO

MILAN TAROT SKINUO KEJT MIDLTON S NASLOVNE STRANE U BRITANIJI: Englezi pišu da je NOSTRADAMUSOV ROĐAK, princeza pala U DRUGI PLAN

Zanimljivosti -

U jeku velikog povratka Kejt Midlton na javnu scenu i Evropskog prvenstva u fudbalu, oglasio se Milan Tarot sa svojim "predviđanjima" o uspehu reprezentacije Srbije i tako dospeo na naslovnu stranu britanskog dnevnog lista "Daily Star", bacivši princezu od Velsa u drugi plan.

Cela Velika Britanija dočekala je da napokon ugleda uživo princezu Kejt koja se pojavila juče, posle duge pauze, na Kraljevskoj rođendanskoj ceremoniji u Bakingemskoj palati. Međutim, jedan engleski medij je odabrao da na naslovnicu svoje publikacije stave Milana Tarota, čoveka iz Srbije koji se bavi "predviđanjem budućnosti", ali na jedan krajnje neobičan način.

Milan Tarot, Kejt Midlton
foto: Printscreen

U jeku Kejtinog velikog povratka na javnu scenu i Evropskog prvenstva u fudbalu, oglasio se Milan Tarot sa svojim "predviđanjima" o uspehu reprezentacije Srbije.

Milan Tarot, odnosno "Nostardamusov rođak", kako su ga britanski mediji nazvali, otkrio je da će Engleska da pobedi na današnjoj utakmici protiv Srbije.

Milan Tarot
foto: Printskrin/Tviter

Naravno, izuzetno je čudno da su urednici uglednog engleskog medija kao što je "Daily Star" odabrali da na naslovnicu stave Milana Tarota, a princezi Kejt su dali tako malo prostora s ozbirom na njen veliki povratak u javnost.

Kao što je opštepoznato, Kejt Midlton je u martu obelodanila da boluje od raka i da je već u proceu preventivne hemioterapije zbog čega se povlači iz javnosti. U mesecima koji su iza nas bilo je dosta spekulisanja da li je Kejt uopšte živa, kao i da li se njen brak sa Vilijamom raspada.

Kejt Midlton
foto: Thomas Krych/ZUMA Press Wire / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Svima je izuzetno laknulo kada su videli to nasmejano lice na ceremoniji Trooping the Colour koja se godinama tradicionalno organizuje u Engleskoj a predstavlja veliku rođendansku proslavu za kralja Čarlsa.

Prvo pojavljivanje Kejt Midlton u javnosti - zablistala je na terasi Bakingemske palate sa svojom porodicom i upriličila proslavu povodom Kraljeve rođendanske parade kao što je i prethodno najavila.

Podsetimo, Kejt je podelila svoju dijagnozu raka sa javnošću 22. marta. U to vreme, u unapred snimljenoj video poruci, rekla je da je planirana operacija abdomena u januaru bila uspešna i da se isprva mislilo da njeno stanje nije kancerogeno, ali su testovi pokazali prisustvo raka. Tada je počela sa lečenjem, uključujući hemoterapiju koja je počela u februaru, i oporavljala se privatno.

(Kurir.rs/ Telegraf/ L. S)

Bonus video:

02:34

JANA JE HTELA SLAVU I NOVAC, IZVUKLA JE 3 TAROT KARTE... Posle prve dve čula je sve što želi, ali TREĆOJ SE NIJE NIMALO NADALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track