Skoro svi članovi kraljevske porodice pojavili su se danas na balkonu Bakingemske palate u svrhu proslave službenog rođendana kralja Čarlsa III.

Nakon što je ispratio paradu na konju, princ Vilijamse pridružio svojoj supruzi Kejt i njihovim mališanima. Naime, ovaj kraljevski par nije viđen zajedno u javnosti još od Božićne šetnje u Sandringemu, prošle godine 25. decembra. Ali, kao što se može videti na fotografiji, njih dvoje su zaljubljeni kao prvog dana, što je prokomentarisala i stručnjakinja za govor tela, Džudi Džejms.

foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

"Momenat u kom su se sreli njihovi pogledi je najlepši pokazatelj njihovog odnosa. Njegove crte lica pokazuju koliko je ponosan na svoju suprugu, na svoju porodicu, a Kejtinom uzvraćenom pogledu i njenim širokim osmehom, punom ljubavi, nema potrebe ni da se komentariše," rekla je Džejmsova za Daily Mail.

Džudi je, takođe, naglasila da govor tela Kejt Midlton pokazuje šta znači biti član kraljevske porodice. Puna stoicizma, bez trunke samosažaljenja i drame, pokazala je da je prava naslednica titule. Dodala je i da princ Vilijam pokazuje da je pravi oslonac, kako svojoj supruzi, tako i njegovom ocu, kralju Čarlsu III, dok oboje vode bitku sa opakom bolešću.

foto: Thomas Krych/ZUMA Press Wire / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetimo, Kejt Midlton se danas nije odvajala od svoje dece, sa kojima je viđena pre svečane povorke kao i na samoj paradi, a potom i na balkonu Bakingemske palate, uživajući u svim fazama ceremonije.

Takođe, krajem marta ove godine, Kejt Midlton je snimila video objavu u kojoj saopštava da joj je dijagnostifikovan rak, a ove nedelje biće tačno pet meseci nakon što se podvrgnula operaciji abdomena, u Londonu.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir TV ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU