SVETSKA ZVEZDA TEŠKO BOLESNA DOŠLA NA HAUSEROV KONCERT: Uz šarmera sa Balkana uživala kao devojčica, posvetio joj POSEBNU PESMU
Foto: Zorana Jevtić

kakva čast

SVETSKA ZVEZDA TEŠKO BOLESNA DOŠLA NA HAUSEROV KONCERT: Uz šarmera sa Balkana uživala kao devojčica, posvetio joj POSEBNU PESMU

Pop kultura -

Muzičar Stjepan Hauser trenutno je na turneji u Americi, gde mu je proteklih dana na jednom od nastupa gost bila čuvena Selin Dion.

Stjepan Hauser
foto: Live Production

Diva svetskog glasa već dve godine se ne pojavljuje tako često u javnosti, budući da boluje od teške neurološke bolesti poznate kao sindrom ukočene osobe.

Prava je privilegija videti je u javnosti, a kada se pojavila na nastupu Hausera nastao je pravi haos. Puljanin je dobro znao kako da ugodi svom važnom gostu, pa je tako specijalno za nju odsvirao obradu naslovne pesme iz "Titanika" koju interpretira upravo Selin.

Preplavljena emocijama, Dion je do samog kraja sedela potpuno zaokupljena izvođenjem na sceni. Nakon što je pesma završila, ustala je sa ostatkom publike i oduševljeno aplaudirala Hauseru.

Ona je zahvalila i klimnula glavom u znak poštovanja posetiocima koncerta. Pored toga, poslala im je i nekoliko poljubaca uz sletke reči zahvalnosti. Balkanski šarmer pokušao je da je ubedi da mu se pridruži na sceni, ali ga je ona ljubazno odbila.

- Hvala vam što ste ovde, velika nam je čast. Uživajte u ostatku predstave – rekao je nakon toga Hauzer Dion.

Njih dvoje imali su priliku da se i zvanično upoznaju i porazgovaraju nakon koncerta u bekstejdžu. Selin tada nije krila svoje divljenje njegovom radu i delu, a pala je i zajednička fotografija.

- Dugo sam čekao ovaj trenutak! Hvala vam što ste sa porodicom došli na moj koncert u Vegasu, bila mi je čast! - stoji u opisu njihove zajedničke fotografije na mrežama.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

01:01

Novak i Jelena zaplesali na koncertu Hausera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track