Adel ide kod hipnotizera zbog napada panike
Foto: Rojters

Nervozna

Adel ide kod hipnotizera zbog napada panike

Pop kultura -
Pevačica koja izvodi pesmu koja je nominovana za najbolju filmsku pesmu na predstojećoj dodeli nagrada Oskar, ima ogromnu tremu jer će svečanosti prisustvovati i njen idol Barbara Strajsend

LOS ANĐELES - Pevačica Adel ima napade panike i noćima ne spava zbog nastupa na dodeli Oskara.

Njeni prijatelji tvrde da je veoma nervozna zbog nastupa i da pevačica posećuje hipnoterapeuta u Los Anđelesu kako bi se rešila treme pre nastupa na dodeli Oskara 24. februara.

Adel će na svečanosti će otpevati pesmu "Skyfall" iz novog filma o tajnom agentu Džejmsu Bondu koja je nominovana u kategoriji najbolje filmske pesme.

Novopečena majka je navodno toliko uplašena zbog skorašnjeg nastupa da ima napade panike i noćima ne spava. Njeni prijatelji su ispričali da se sve pogoršalo otkako je Adele čula da će na dodeli nastupiti i njen idol, pevačica Barbara Strajsend.

"Prijatelji u Los Anđelesu su joj preporučili hipnoterapeuta jer je veoma nervozna zbog nastupa. Priprema se za nastup, ali sve pripreme na svetu nisu dovoljne da je smire. Bila je nervozna i pre dodele Gremija prošle godine i ne želi da se to ponovi", otkrio je izvor.

Adel je nedavno prisustvovala ceremoniji dodele Zlatnih globusa, ali je odmah posle svečanosti otišla u hotel. Nije želela da ide na after parti koji je bio organizovan nakon dodele, već je otišla kod svoje bebe da uživa u pidžami.

"Adel je bila zvezda večeri. Popila je jedno piće i otišla u hotel gde je uživala sa svojim sinom, obučena u pidžamu.", rekao je izvor blizak pevačici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track