Lejdi Gaga na sudu: Ja sam kraljica svemira svaki dan

Ne da pare

Lejdi Gaga na sudu: Ja sam kraljica svemira svaki dan

Pop kultura -
Pevačica je svedočila protiv bivše pomoćnice Dženifer koja je tužila. Izjavila je da je za razliku od nje koja misli da je kraljica svemira, ona to svaki dan zbog svog rada

Kontroverzna pevačica Lejdi Gaga (26) svedočila je protiv biše pomoćnice Dženifer Onil kaja je tužila 2011. godine tvrdeći da joj pevačica nije platila prekovremene sate.

"Ja sam divna prema svima koji rade za mene i potpuno sam zbunjena što me jedno tako odvratno ljudsko biće tuži. Ona je spavala u posteljini od egipatskog pamuka svake noći, u hotelima sa pet zvezdica, letela je privatnim avionima, jela kavijar, ludovala sa Terijem Ričardsonom celu noć, nosila moju odeću, tražila od Iv San Lorana da joj besplatno pošalje cipele bez moje dozvole i koristila moj YSL popust bez mog dopuštenja", rekla je Lejdi Gaga.Onil, koja je radila za pevačicu od 2009. do 2011. godine, od nje traži 393.000 dolara i naknadu štete za 7.168 sati prekovremenog rada.

"Ona misli da je kraljica svemira. Znate šta, ona nije htela da radi za mene jer sam ja svojim radom kraljica svemira svaki dan. Ja ću dati sav novac koji ona želi mojim zaposlenima koji mukotrpno rade za mene i to zaslužuju. Neću ga dati njoj da bi otišla u tržni centar i kupila novu krpicu", izjavila je Lejdi Gaga (26) na svedočenju.

Dodala je da je Onil znala da joj neće platiti prekovremene sate jer su se dogovorile da će joj godišnja plata iznositi 75, 000 dolara.

"Nisam joj platila prekovremeno ni prvi put kad sam je zaposlila pa zašto bih joj onda plaćala prekovremene sate drugi put?", branila se Lejdi Gaga.

Njena bivša pomoćnica 2011. godine se žalila da joj je služila kao robinja.

"Uvek je morala da ima peškir pri ruci nakon tuširanja, a služila sam joj i kao živi budilnik kako bi uspela da uradi sve što ima u rasporedu. Nisam dobijala pauze za obroke, a ponekad čak ni za spavanje. Morala sam da joj budem na raspolaganju 24 sata dnevno", rekla je Onil.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track