SAD JE FINA: Dru Barimor uklanja tetovaže
Foto: Daily Mail

Domaćica

SAD JE FINA: Dru Barimor uklanja tetovaže

Pop kultura -
Postupak je jako bolan, ali glumica je spremna da učini sve kako bi u potpunosti živela prema običajima i kulturi supruga Vila Kopelmana
1 / 6 Foto: Daily Mail

Glumici Dru Barimor (38) otkako je postala majka i ozbiljna žena, tetovaže su postale nešto čega želi hitno da se reši, pa je odlučila da laserski ukloni šest tetovaža.

Postupak je jako bolan, ali glumica je spremna da učini sve kako bi u potpunosti živela prema običajima i kulturi njenog supruga. Vil Kopelman je, naime, Židov i Dru želi da pređe sa hršćanstva na židovstvo.

Već razmišlja i šta će biti kad jednog dana umre. Naime, kako bi mogla da bude sahranjena na židovskom groblju uz supruga, mora da otkloni tetovaže.

"Osim što želi da pređe na židovstvo, Dru želi i da bude savršena domaćica i da se druži sa elitom domaćica, a tetovaže se nikako ne uklapaju u taj imidž. Što je starija to je konzervativnija", kaže prijatelj.

Tetovažu je nedavno uklonila Megan Foks (26). Nakon zahvata rekla je da je bilo neverovatno bolno i da nikad više ne želi ponovno da prolazi kroz to.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track