Bijonse kupuje ćerki kuću Majkla Džeksona!

Ima se, može se

Bijonse kupuje ćerki kuću Majkla Džeksona!

Pop kultura -
Popularni par obožavao je kralja popa i žele da njihova jednogodišnja mezimica Blu Ajvi odrasta u bajci koju je on stvorio. Navodno će za imanje izdvojiti 14 miliona evra

Popularni par Džej Zi (43) i Bijonse (31) iako imaju vile u Njujorku i Hjustonu, razgledali su ranč Neverland u Santa Barbari. Šuška se da će pevački par izdvojiti oko 14 miliona evra za imanje pokojnog Majkla Džeksona.

"Oboje su obožavali kralja popa i žele da njihova jednogodišnja mezimica Blu Ajvi odrasta u bajci koju je on stvorio", otkrili su prijatelji para.

Blu Ajvi ima dijamantsku cuclu varalicu za koju su njeni roditelji izdvojili neverovatnih 13.000 evra, Barbi lutku od 60.000 evra, kućicu za igranje od 28.000 evra, krevet u obliku kočije od 20.000 evra, patike s kristalima od 600 evra, nose je u Guči nosiljci od 550 evra, ali to sve nije dovoljno.

Ipak, Bijonse i Džej Zi moraće da požure jer Ledi Gaga (26) pregovara sa firmom, u čijem se vlasništvu Neverland trenutno nalazi, zbog kupovine imanja. Ona želi da ga obnovi i vrati u prvobitno stanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track