Bijonse: Moja ćerka već čita, jako je pametna

Ponosna mama

Bijonse: Moja ćerka već čita, jako je pametna

Pop kultura -
Pevačica se tokom intervjua kod Opre pohvalila kako njena ćerka već zna da čitati sa kartica za učenje i zaključila da nije bila potpuna osoba pre njenog rođenja

Pevačica Bijonse (31) pohvalila se kako njena ćerka Blu Ajvi Karter, koja ima tek godinu dana, već čita sa papirnih kartica koje roditelji koriste kako bi tokom odrastanja stimulisali decu da prepoznaju određene reči ili predmete.

"Smešna je, prava je vatra. Jako je pametna, već čita s kartica, lepa je", rekla je ponosna pevačica tokom gostovanja u šou voditeljke Opre Vinfri.Ponosna Bijonse s oduševljenjem je pričala o svojoj pametnoj devojčici tokom intervjua na koji je stigla zbog promocije dokumentarca o svom životu u kojem je pokazala ćerku koja neverovatno liči na nju kad je bila mala. Pokazala je i fotografije iz porodičnog albuma i pričala o spontanom pobačaju koji je imala pre njenog rođenja.

"Ne mogu da zamislim svoj život bez Blu Ajvi. Donosi radost, a imam i najbolju prijateljicu. Definitivno želim još jedno dete, ali takođe mi je važno da radim ono što volim, a ja volim da pevam. Volim da stvaram muziku. Možda ću nakon sledeće turneje imati još jedno dete", rekla je pevačica koja je na dokumentarcu radila poslednje tri godine.

"Moja priča nije bila potpuna, a ja nisam znala zašto, ali nakon što sam rodila sve je dobilo smisao. U filmu je prikazano toliko odnosa koje nisam razumela pre nego što sam rodila. Sve se potpuno spojilo i sada znam ko sam. Nisam bila potpuna pre rođenja moje ćerke", zaključila je Bijonse.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track