Beogradsko dramsko pozorište proslavilo 65. rođendan

Slavlje gradskog teatra

Beogradsko dramsko pozorište proslavilo 65. rođendan

Pop kultura -
BDP je kao OFK Beograd u fudbalu - malo pozorište koje svi vole jer zagorčava život velikim igračima, rekao je Milojko Pantić
1 / 4

Puna sala.Beogradsko dramsko pozorište proslavilo je u sredu veče 65. rođendan. Slavlje su započeli radno, jubilarnim 150. izvođenjem predstave „Ne igraj na Engleze“, hit komedije o našom opsednutošću fudbalom i kladionicama.Na sceni se glumcima pridružio i sportski komentator Milojko Pantić, koji je na kraju komada pozdravio gledaoce predstavivši tim gradskog teatra.- Dajte gromoglasni aplauz za najbolji tim. BDP je kao OFK Beograd u fudbalu, mali teatar koji svi vole jer zagorčava život velikim igračima, Zvezdi i Partizanu - rekao je Milojko Pantić.Posle ovacija Marku Živiću, Danijelu Siču, Ivanu Tomiću, Aleksandru Alaču, Mileni Pavlović, Vesni Čičić, Milici Milši i ostalim glumcima tima, upriličen je koktel za sve prijatelje pozorišta.- Mi smo jedini glumci koji piju kafu sa svojom upravnicom, Mašom Mihailović - rekao je raspoloženi glumac Marko Živić, kojeg su došli da podrže roditelji, a od slavnog ujaka nije se odvajala sestričina Danica.

Boda dobio posaoNajnoviji član ekipe BDP je Slobodan Ninković. - Posle nekoliko godina rada kao slobodni umetnik, došao sam u dobru ekipu. Nema veće sreće za jednog glumca - rekao je Ninković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track