Rijana uz marihuanu i Krisa proslavila rođendan
Foto: Instagram

Srećan

Rijana uz marihuanu i Krisa proslavila rođendan

Pop kultura -
Pevačica je 25. rođendan proslavila na Havajima s dečkom Krisom Braunom, bratom i prijateljima
1 / 9 Foto: Instagram

Pevačica Rijana i njen dečko, reper Kris Braun, snimljeni su u sredu na njen 25. rođendan tokom romantične šetnje na Havajima. U kasnim večernjim satima su pravili žurku sa prijateljima u svojoj hotelskoj sobi.

Pevačica je na Instagramu objavila fotografije sa zabave na kojima duva svećice na torti i sa smeškom na licu grli Brauna u bijeloj haljinici.

"Kao dijamanti na nebu", napisala je ispod fotografije stihove svog hita "Diamonds". Izgleda da je slavlje bilo prilično razuzdano jer su pevačici delovi torte, koja je bila ukrašena zlatnim lišćem marihuane, završili na licu.

Ne bi začudilo ni kada bismo videli neki zamotuljak marihuane, pošto je opšte poznato da pevačica uživa u pušenju marihuane.

"Rođendansko ponašanje", objasnila je Rijana ispod fotografije na kojoj Braun drži ruke oko njenog struka. Pohvalila se i novom dizajnerskom torbom "Goyard" koju je dobila od dragog.

Paru su se na zabavi pridružili njen mlađi brat Rori, najbolja prijateljica Melisa Ford i nekolicina prijatelja. Pevačica se u jednom trenutku tokom večeri zabavljala trčeći na plaži okružena balonima.

I dok se šuškalo da njen povratak bivšem dečku koji ju je brutalno pretukao 2009. godine ne odobrava njena prijateljica Kejti Peri jer je ignorisala na nedavnoj dodeli Gremija, ona joj je na Tviteru čestitala rođendan i poručila da bi volela da može da slavi sa njima.

http://www.youtube.com/watch?v=lWA2pjMjpBs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track