MODNI PROMAŠAJI: Najgore obučene dame na dodeli Oskara
Foto: Daily Mail

Pogrešile su

MODNI PROMAŠAJI: Najgore obučene dame na dodeli Oskara

Pop kultura -
Iako je većina zvezda pomno i pametno birala odevne kombinacije, ipak nekolicina njih je u svom modnom izboru napravila katastrofalne greške
1 / 5 Foto: Daily Mail

Baš kao i svake godine, i na 85. dodeli Oskara bilo je svega. Od najvećih gubitnika, poput Stivena Spilberga, koji je dobio samo dva Oskara, padanja po podu, poput glumice Dženifer Lorens, do potpunih modnih promašaja.

Iako je većina zvezda pomno i pametno birala odevne kombinacije, ipak nekolicina njih je u svom modnom izboru napravila katastrofalne greške.

U društvu najgore odjevenih našle su se:

Keli Roland

Njen modni izlet sastavljen od crno-bele kombinacije koju je kreirala Dona Karan nije prošao baš najbolje.

Brendi Glenvil

Ova 40-godišnja glumica pojavila se u predugoj bež haljini koju je kreirala sama za svoju modnu marku Brand B, s dekolteom koji govori sam za sebe.

Helena Bonam Karter

Osim što joj je ostala bez nominacija, glumica iz mjuzikla "Jadnici" svojom neobičnom haljinom izazvala je poprilično negativan utisak na dodeli. Naomi Haris

S prorezom do struka mlada zvezda "Skajfola" privukla je mnoge znatiželjne poglede, ali ne u pozitivnom smislu. Navodno je bilo trenutaka kad je pokazivala i donji veš.

Helen Hunt

Pojavivši se u prevelikoj tamnoplavoj H&M-ovoj haljini, činilo se kao da je izgubila struk. Opšti utisak bio je razočaravajući.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track