Elton Džon tražio sobu za naočare sa temperaturom od 16 stepeni
Foto: Rojters

Šali se?

Elton Džon tražio sobu za naočare sa temperaturom od 16 stepeni

Pop kultura -
Ne samo da su naočare poznatog pevača dobile svoj poseban prostor, već je Džon tražio i da temperatura u sobi u kojoj će one "boraviti" bude 16 stepeni

Britanski pevač Elton Džon navodno je tražio od organizatora njegovog koncerta u Brazilu da dobije odvojenu hotelsku sobu samo za svoje naočare.

Ne samo da su naočare poznatog pevača dobile svoj poseban prostor, već je Džon tražio i da temperatura u sobi u kojoj će one "boraviti" bude 16 stepeni, rekao je jedan od producenata nastupa.

Džon će nastupiti u subotu u brazilskoj državi Minas Geris u okviru njegove svetske turneje, a očekuje se da će na stadionu nastupiti pred 60.000 ljudi. Cene karata se kreću od 270 evra.

Portparol kompanije koja organizuje nastup rekao je da će Džon odsesti u gradskom hotelu sa pet zvezdica "Ouro Minas", a da je tražio da soba ima internacionalni telefon i pristup kablovskoj televiziji, naročito sportskim kanalima.

"Elton Džon je takođe tražio dodatnu sobu u hotelu za njegovu kolekciju naočara, zato što im je potrebna temperatura od 16 stepeni kako bi se sačuvala oprema", rekao je portparol.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track