Najnovije vesti

PRETILI I UCENJIVALI: Tajni dosije FBI o Vitni Hjuston

Objavljeni

PRETILI I UCENJIVALI: Tajni dosije FBI o Vitni Hjuston

Pop kultura
00:56h
U dosijeima su detaljno opisani svi pokušaji ucene pevačice, sve pretnje smrću kao i mita koje je davala

Dosijei FBI koji su objavljeni na internetu o preminuloj pop pevačici Vitni Hjuston pokazuju pisma opsesivnih fanova kao i pokušaje ucene. U dosijeima su detaljno opisani svi pokušaji ucene pevačice, sve pretnje smrću kao i mita koje je davala.

Na 128 strana pevačicinih fajlova koji su postavljeni na sajtu FBI neki od njih ukazuju na pokušaj jednog fana da uceni pevačicu, ali ne ukazuju ni na kakve nove podatke o problematičnom životu koji je Hjustonova vodila, prenose američki mediji.

Pevačici je dosije otvoren kada je bila na vrhuncu karijere između 1998. i 1999. godine. Među dosijeima pevačiče koji su objavljeni aktom o slobodi informacija, nalaze se i ljubavna pisma koja joj je slao obožavatelj iz države Vermont.

Takođe, pevačica je morala, malo nakon njene udaje za muzičar Bobija Brauna, da plati 250.000 dolara jednom njenom zaposlenom koji je pretio da će u javnost izneti detalje iz njenog privatnog života, ako mu vlasnica hita "I Will Always Love You" ne plati traženu sumu.

Hjustonova je, takođe, primala ljubavna pisma i kasete iz Holandije za koje je mislila da su preteći, navodi se u dokumentima.

Hjustonova, koja je bila poznata po nežnim baladama kao i zavisnosti od droge, pronađena je mrtva prošle godine u kadi svog hotela na Beverli Hilsu. Imala je 48 godina. Nadležni su rekli da se slučajno udavila u kadi nakon što je konzumirala kokain i zbog srčanih problema.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...