Džej Lo: Lepa sam jer ne pijem i puno spavam!

Živi zdravo!

Džej Lo: Lepa sam jer ne pijem i puno spavam!

Pop kultura -
Mladoliki izgled, osim dobrim genima, duguje i tome što nikad nije pušila cigarete ni pila alkohol. Dženifer uz to i redovno vežba

Pevačica i glumica Dženifer Lopez (42) u šou ‘Džimi Kimel Live’ promovisala je film u kome glumi sa Džejsonom Stetamom. Seksepilna Dženifer u šou se pojavila u kreaciji poznate italijanske modne kuće Dolce & Gabbana.

U pripijenoj i izazovnoj kreaciji pokazala je svoje čvrsto telo. 42-godišnja diva otkrila je da mladoliki izgled, osim dobrih gena, duguje i tome što nikad nije pušila cigarete ni pila alkohol i što se trudila da uvek dovoljno spava.

Osim što brine o izgledu, pevačica pripada grupi poznatih koji izluđuju okolinu svojim neobičnim zahtevima. Naime, Dženifer je opsednuta čistoćom i zato gde god ide sa sobom nosi svoju dasku za WC šolju.

Ta daska je izrađena specijalno za nju i bez nje pevačica ne ulazi ni u jedan toalet. S njenom opsednutosti čistoćom bio je upoznat i njen bivši dečko Ben Aflek koji je za vreme njihove ljubavi svoju dragu iznenadio daskom za WC koja je bila obložena dragim kamenjem i kristalom, a taj luksuzni dar platio je 105.000 dolara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track