PAD ZVEZDE: Sunovrat Džastina Bibera?

Tinejdžerska senzacija

PAD ZVEZDE: Sunovrat Džastina Bibera?

Pop kultura -
Kanadski pevač u poslednje vreme ima sve više problematičnih momenata i njegovi prijatelji slute da su ga novac i slava promenili

Slatki dečak koji je s 15 godina imao najgledaniji video na Jutjubu postao je problematičan i nasilan. Prijatelji se boje da je niz incidenata početak njegovog kraja.

Prijatelji Džastina Bibera se žale da su ga slava i novac potpuno promenili. Biberovi hirovi razmažene dive izluđuju i njegove saradnike.

Kanadski pjevač nasrnuo je na fotografa u Londonu i pretio da će će ga ubiti. Snimak podivljalog Džastina Bibera emitovale su sve britanske TV stanice.

Nekoliko dana posle je otkazao koncert u Portugalu zbog slabe prodaje ulaznica. Nije hteo da peva pred polupraznom dvoranom.

Pevačev menadžer izvinio se fanovima i obećao da će im vratiti novac. Poslednjih mesec dana idol tinejdžerki ponaša se čudno, u javnosti se pojavljuje bez majice, spuštenih gaća ili nosi gas masku, pa mnogi veruju kako je od slave “pukao”.

Biber je prošli mesec ušao u londonski trgovački centar s gas maskom na licu. Izgledao je kao Dart Vejder iz "Ratova zvezda".

S reperom Lil Tvistom na žurci je pušio marihuanu i pio pivo. U sobi su se družili i s desetak mladih obožavateljki.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track