Ovako danas izgledaju junaci Otvorenih vrata
Foto: Facebook

Ovako danas izgledaju junaci Otvorenih vrata

Pop kultura -
Dragoslav je renovirao stan u kojem je živeo sam sa sinom Vojkanom, da bi namamio bivšu ženu Katarinu da se useli u taj novi, konceptualno-umetnički prostor
1 / 16 Foto: Facebook

Dobro došli u novi dom porodice Anđelić - Jakovljević. Dvadeset godina je malo da se nešto promeni, ali je dovoljno dugo da ništa ne bude isto, ovim rečima glumica Vesna Trivalić pozdravila je novinare na konferenciji održanoj 11. marta u prostorijama Kombank arene gde se već neko vreme snima nastavak popularne serije „Otvorena vrata".

Dragoslav je renovirao stan u kojem je živeo sam sa sinom Vojkanom, da bi namamio bivšu ženu Katarinu da se useli u taj novi, konceptualno-umetnički prostor, osmišljen samo za nju. Međutim, pored Katarine odmah se useljavaju i njen brat Bata sa kćerkom Anom, a potom i nekadašnji komšijaUgrinović. Tako da se stvari ne odvijaju kako je Dragoslav planirao i tu počinje nastavak komedije.

Ova kultna serija, nastala 1994. godine, prikazuje život savremene građanske porodice na beogradskoj Čuburi koja se bori sa svakodnevnim problemima „običnih" ljudi u 34 epizode.

Katarina Andrejić Cakana je vajar, a njeno najbizarnije delo je skulptura Josipa Broza Tita s tri glave i usisivačem; pored njega je i ogromna muva napravljena od metalnih delova. S njom u stanu žive i njena deca Vojkan i Milica, brat Svetislav zvani Bata, kao i njegova ćerka Ana. Njima u posetu redovno dolaze komšinica Angelina Savić i Milorad Ugrinović, alpinista koji je zaljubljen u Cakanu. Njen bivši muž Dragoslav Jakovljević na sve načine pokušava da je vrati.

Glavne uloge i danas u seriji tumačili su Vesna Trivalić, Bogdan Diklić, Milan Lane Gutović, Nikola Đuričko, Bojana Maljević i Sofija Jović. Ekipi nedostaje pokojna Olivera Marković, koja je u seriji glumila komšinicu, a serija će dobiti i nove glumce.

Pogledajte u galeriji kako izgledaju danas omiljeni likovi iz devedesetih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track