NAVALA: Ramštajn već rasprodao pola arene

Kombank arena

NAVALA: Ramštajn već rasprodao pola arene

Pop kultura -
Ulaznice po cenama od 3.500, 3.600, 4.000, 4.900, 5.500 i 5.900 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima "Eventima", kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, TC "Ušće"

BEOGRAD - Veliko interesovanje za koncert grupe Ramštajn (Rammstein), 28. aprila u Kombank areni i dalje vlada i već je prodato više od polovine kapaciteta arene, saopštili su danas organizatori.

Ovo je drugi put da će "Rammstein" nastupiti u Beogradu, a prošli koncert 2010. godine bio je rasprodat.Sa potpuno novom produkcijom i izgledom bine ekscentrični Nemci će nastupiti u Kombank areni, a svima koji su ih videli pre tri godine u istom prostoru, poručuju: "Novi spektakl je naše olujno i snažno ponovno rođenje!"

"Wir halten das Tempo" biće moto "Rammsteina" za 2013. tokom koje će bend gostovati na vodećim evropskim festivalima i u arenama.

Pre nemačkih metalaca na sceni Kombank arene nastupiće Đ Džo Letc, bubnjar benda "Combichrist", koji prati "Rammstein" na celoj turneji.

Spektakularnim koncertima benda za protekle dve godine prisustvovalo je 1.3 miliona ljudi u Meksiku, SAD, Južnoj Africi, Australiji, Kanadi i Evropi.

"Rammstein" postoji od 1994. godine i od početka nastupaju u istom sastavu: Til Lindeman (vokal), Rihard Kruspe (gitara), Paul Landers (ritam gitara), Oliver Ridel (bas), Kristof Šnajder (bubnjevi), Kristian Flake Lorenc (klavijature).

Ulaznice po cenama od 3.500, 3.600, 4.000, 4.900, 5.500 i 5.900 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima "Eventima", kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, TC "Ušće" i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

http://www.youtube.com/watch?v=kIBeYoP9Wi0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track