Žika Milenković: Zapevao bih sa Hju Kornvelom

Frontmen grupe Babe

Žika Milenković: Zapevao bih sa Hju Kornvelom

Pop kultura -

BEOGRAD - Frontmen grupe "Babe" Žika Milenković nada se da će njihov nastup 30. marta na "Guarana Long Night 3" festivalu, u Domu omladine Beograda, biti prilika da zapeva sa Hju Kornvelom, nekadašnjim pevačem benda "Stranglers".

"Hju Kornvel je legenda sam po sebi. Svi smo ga obožavali. Škopi (Dejan Škopelja, basista "Baba") počeo je da svira bas zbog "Strenglersa". Ja bih čak voleo da mu pevam bek-ap za "Allways the Sun". Videćemo, ne znam da li ćemo se tamo družiti u bekstejdžu, ali mogao bih "ladno da izađem da mu pevam", kaže Milenković.

Treći "Guarana Long Night" festival biće održan 30. marta u tri dvorane Doma omladine Beograda, uz nastupe 15 domaćih i stranih izvođača, najavio je organizator "Long Play".

U Velikoj dvorani koncerte će održati redom splitski reperi "Đečaci", "Babe", kojima će to biti povratnički nastup posle 13 godina pauze, zatim "Partibrejkers" i "Pozdrav Azri" basiste Miše Hrnjaka i bubnjara Borisa Lajnera.

Kragujevački pankeri "Čovek bez sluha", Kornvel, zagrebački pop bend "Jinx" i elektronik-pop bend "SevdahBaby Live" sviraju u sali "Amerikana".

Klub DOB-a rezervisan je za polaznike muzičke škole "Modern Music Instructors" (MMI), bluz rokere "Cotton Pickers", alternativni sastav "Sinestezija", bend koji je osnovala glumica Katarina Žutić - "Kamikaze", novosadske alternativce

"Grate", trip pop muzičara Mirka Lukovića i pobednike protekle Zaječarske gitarijade "Bas i stega".Ulaznice za "Guarana Long Night 3" koštaju 1.500 dinara i prodaju se na blagajni Doma omladine Beograda i preko mreže "Eventim".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track