Najnovije vesti

Ljiljana se rasplakala sa Žankinom nagradom

Laureat

Ljiljana se rasplakala sa Žankinom nagradom

Pop kultura
Stjepanovićeva pustila suze primajući nagradu „Žanka Stokić“ za doprinos pozorišnom, filmskom i TV stvaralaštvu
1 / 4

Velika nagrada.
Ljiljani Stjepanović juče je u Narodnom pozorištu u Beogradu uručena nagrada „Žanka Stokić“ za doprinos pozorišnom, filmskom i televizijskom stvaralaštvu. Glumica je, primajući priznanje iz ruku upravnika Dejana Savića, brisala suze.

- Ganule su me reči mojih kolega. „Žanku“ ne doživljavam kao nagradu meni lično, nego celom Pozorištu na Terazijama - poručila je Ljilja.Na svečanosti su, uz prigodan muzičko-scenski program, prikazani i inserti iz najuspešnijih pozorišnih i filmskih ostvarenja u kojima je igrala. O njoj su govorili Dragana Bošković, njen lični biograf, Radoš Bajić, kolega s klase, i Dragan Vujić Vujke.

- Ljilja je kao Toti. Ostala je verna svom klubu. Odlična je glumica i koleginica. Umela je ponekad i da se potuče s kolegama, doduše, u mlađim danima. Njoj da su dali da odglumi i Sinišu Mihajlovića, i to bi znala - kazao je Vujke.

Program je vodio Ivan Bosiljčić, a podršku Ljiljani iz publike dali su Tanja Bošković, Rada Đuričin, Milorad Mandić Manda, sinovi i unuka Ksenija, koja je baki uručila veliki buket cveća.

(Lj. R.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...