MILIONSKI UGOVOR: Ćeka Toma Kruza (7) postala kreatorka
Foto: Rojters

MILIONSKI UGOVOR: Ćeka Toma Kruza (7) postala kreatorka

Pop kultura -
U Surinoj modnoj liniji biti će sve od haljina, topova, traperica do ciepla i modnih dodataka. Nastanak ove modne linije u planu je već od prošle godine

Suri Kruz, ćerka Toma Kruza i Kejti Holms redovno predvodi sve liste najbolje obučene slavne dece, potpisala je ugovor vredan 1,5 milijuna funti.

U prodaji će se tako naći prva modna kolekcija kćeri nedavno razvedenog bračnog para Kruz - Holms, jednostavno nazvana Suri. U svemu će joj pomagati majka i stilista Džejn Jang.

Kolekcija sedmogodišnje devojčice moći će da se kupi od ove jeseni u prodavnicama u Njujorku. Ako se ovaj potez pokaže kao uspešan, njen brend uvešće se i u brojne druge prodavnice širom Amerike.

"Ima samo sedam godina, ali veoma je zanima odeća. Iza nje je teška godina, a ona se neverojatno brzo prilagodila životu bez oca u Njujorku. Ovo je lep hobi za nju. Većina devojaka sanja da može da napravi svoju odeću. Njeni crteži sada će postati javnost", rekao je izvor i dodao da će biti zanimljivo videti kako će to sve ispasti.

U Surinoj modnoj liniji biće sve od haljina, topova, farmerki, do cipela i modnih dodataka. Nastanak ove modne linije u planu je već od prošle godine nakon što su brojne modne kuće slale ponude Kejti.

Početna ideja je bila samo modni blog slavne devojčice, ali ideja je proširena nakon što su svi videli koliko Suri voli modu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track