POKUPILA SVE: Tejlor Svift osvojila 8 od 11 nagrada Bilbord!
Foto: Reuters

Las Vegas

POKUPILA SVE: Tejlor Svift osvojila 8 od 11 nagrada Bilbord!

Pop kultura -
Pevačice Rijana i Goti dobile su svaka po četiri nagrade u svojim kategorijama. Niki Minaž je osvojila svoju prvu Bilbord nagradu za najboljeg rep umetnika
1 / 9 Foto: Reuters

LAS VEGAS - Američka dens pevačica Tejlor Svift osvojila je sinoć najviše muzičkih nagrada Bilbord - osam od ukupno 11 u toj kategoriji, uključujući nagradu za najboljeg ženskog izvođača i za najbolji album ("Red").

Na dodeli nagrada uLas Vegasu Tejlor Svift je izvela svoj hit "22" i rekla publici: "Vi ste moja najduža i najbolja ljubavna veza koju sam ikad imala".

Džastin Biber, koji je na dodeli takođe izveo jednu svoju pesmu -"Take You", dobio je tri nagrade - za najboljeg muškog izvođača, društveno odgovornog umetnika i miljenika publike. U drugim kategorijama, grupa Marun 5, koja je imala 11 nominacija, osvojila je samo jednu nagradu.

Pevačice Rijana i Goti su dobile svaka po četiri nagrade u svojim kategorijama. Niki Minaž je osvojila svoju prvu Bilbord nagradu za najboljeg rep umetnika.

Prins je dobio nagradu za životno delo, dok je Madona dobila nagradu za najboljeg umetnika na turneji, umetnika-plesača i dens album MDNA. Dodela nagrada je bila u MGM Grand Areni u Las Vegasu, a ceremoniju je prenosila američka televizijska mreža Ej-Bi-Si (ABC).

http://www.youtube.com/watch?v=waFAax17HEM
http://www.youtube.com/watch?v=7bIfJcREfAU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track