SPEKTAKL DIPEŠ MOD: Videćemo se ponovo!
Foto: Damir Dervišagić

Koncert na Ušću okupio znane i neznane

SPEKTAKL DIPEŠ MOD: Videćemo se ponovo!

Pop kultura -
Profi Britanski sastav nastupio u Beogradu pred više od 25.000 ljudi
1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

O nekoliko puta odlaganom koncertu Dipeš mouda u Beogradu dugo će se pričati!Britanski sastav nastupio je na Ušću pred više od 25.000 ljudi koji su došli iz svih krajeva Srbije, ali i regiona. Bend je uz jake basove i glas Dejva Gejana, koji je publici poželeo dobrodošlicu na engleskom jeziku, započeo svoj koncert, kao što je i najavljeno, deset minuta pre 21 sat numerom „Welcome to my World“ .Uz aplauze i vrisku publike i nešto prigušenija svetla, započelo je izvođenje hita „Precious“, gde se posebno izdvojio gitarski solo Martina Gora na krvavo crvenoj gitari, a zatim su se ređali hitovi s početka karijere.Uz manje tehničke probleme, bend je uspeo da izvede hit „Barrel of a Gun“ u celosti tek iz trećeg pokušaja, nakon čega je nastala neobjašnjiva pauza od nekoliko minuta. Tehnički problem ipak nije uspeo da pokvari spektakl i dobar utisak.

"Hvala vam puno. Videćemo se ponovo. Želimo vam prijatno veče".

Brojne poznate ličnosti iz VIP loža uživale su u koncertu: Željko Joksimović u pratnji supruge Jovane, voditeljke Ivana Zarić, Ivana Baltić i Luna Lu, Goca Tržan u pratnji dečka Raše, te Zvezdan Terzić i Igor Lazić, dok su pevač Knez i voditeljke Irina Radović i Marija Kilibarda, kao i glumac Gordan Kičić, odlučili da spektakl posmatraju iz fan pita i da osete pravu energiju.

Čedomir Jovanović: Slika u Kuriru 100 glasovaČedomir Jovanović došao je na koncert sa desetak minuta zakašnjenja u pratnji supruge Jelene i bivšeg vršioca dužnosti predsednice Srbije Nataše Mićić.- Idu izbori. Svaka slika u novinama je 100 glasova - dobacio je Jovanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track