Bajaga i Instruktori sutra na Kalemegdanu!

Bajaga i Instruktori sutra na Kalemegdanu!

Pop kultura -
Ulazi na koncert će biti otvoreni od 18 sati. Ulaznice koštaju 1.000 dinara, odnosno 1.500 za fan pit i 2.500 dinara za VIP tribine stajanje i 3.000 VIP tribine sedenje

Grupa "Bajaga i Instruktori" održaće sutra koncert u Donjem gradu Beogradske tvrdjave, gde će se bendu Momcila Bajagića na bini pridružiti nekoliko specijalnih gostiju, a svemu će prethoditi nastupi sastava "Bombaj

Koncert "Bajaga i Instruktori sa prijateljima" počinje, kako je najavila agencija "Long play" u 18.30 sati kada na binu izlazi "Sharks, Snakes & Planes". Slede nastupi "Eve Braun" od 19.15 sati, "Bombaj štampe" u 20.15 časova, dok se "Bajaga i Instruktori" očekuju od 21.15 sati.

Bajaga i "Instruktori" - pevač i gitarista Žika Milenković, basista Miroslav Cvetković-Cvele, klavijaturista Saša Lokner, bubnjar Čeda Macura i gitarista Marko Nježić-Kića, izvešće stare hitove, zatim pesme koje dugo nisu svirali uživo kao što su "Red i mir" ili "Iza nas", a biće i nekoliko stvari sa aktuelnog albuma "Daljina, dim i prašina".

Ulazi na koncert će biti otvoreni od 18 sati, a Republički hidrometereološki zavod Srbije za čitav dan najavljuje toplo vreme bez kiše, naveo je organizator "Long play".

Ulaznice koštaju 1.000 dinara, odnosno 1.500 za fan pit i 2.500 dinara za VIP tribine stajanje i 3.000 VIP tribine sedenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track