Ekstremni tretmani za lepotu
Foto: Tviter

Ekstremni tretmani za lepotu

Pop kultura -
Od Viktorije Bekam, koja koristi ovčiju placentu i zlatne listiće, do Opre Vinfri, koja se kune u kremu od kože sa penisa, izbor nikad nije bio čudniji

Poznate dame spremne su na sve samo da uspore starenje. Od Viktorije Bekam, koja koristi ovčiju placentu i zlatne listiće, do Opre Vinfri, koja se kune u kremu od kože sa penisa, izbor nikad nije bio čudniji.

Viktorija Bekam

Bivša spajsica, sada uspešna kreatorka, obožava da koristi ovčiju placetu i zlatne listiće. Poš tvrdi da joj nakon ovog tretmana koža izgleda zdravije, jer mešavina pospešuje proizvodnju kolagena.

Demi Mur

Kako bi održala mladalački izgled, budući da voli da se druži sa mlađim muškarcima, poznata glumica ide na kupanje sa pijavicama. Kako veruje, pomoću ovog čudnog tretmana uspeva da izbaci sve toksine iz organizma.

Opra Vinfri

Poznata voditeljka obožava antiejdžing proizvode. I ništa tu ne bi bilo čudno da joj omiljeni nije SkinMedica krema, koja sadrži ni manje ni više nego - kožu sa penisa.

Mila Kunis

Devojka Eštona Kučera ne žali pare za lepotu. Ona, naime, ide na masaže u kojima se koristi drago kamenje, tačnije dijamanti i rubini, koji navodno podstiču stvaranje antioksidanata i doprinose blistavosti kože.

Kim Kardašijan

Novopečena mama nedavno je otkrila da koristi takozvani vampirski tretman za lice. Iz ruke se vadi krv, iz koje se potom odstranjuje krvna plazma, da bi se na kraju ta prerađena krv ubrizgala u lice pomoću akupunkturnih igala.

Gvinet Paltrou

Supruga frontmena grupe Coldplay neguje svoje lice zmijskim otrovom. Gvinet tvrdi da se prilikom ovog tretmana, kada otrov dospe u kožu, mišići naizmenično opuštaju i grče, što dovodi do nestanka bora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track