Najnovije vesti

Nikol Šerzinger i Luis Hamilton opet raskinuli

Nikol Šerzinger i Luis Hamilton opet raskinuli

Pop kultura
Par koji se zabavlja do 2007. navodno je okončao vezu zbog poslovnih obaveza na različitim stranama sveta

Pevačica Nikol Šerzinger (34) i vozač Formule 1 Luis Hamilton (28) raskinuli su (treći put) nakon pet godina veze.

Par koji se zabavlja do 2007. navodno je okončao vezu zbog poslovnih obaveza na različitim stranama sveta.

"Nikol je slomljeno srce i očajna je", kazao je neimenovani izvor za Daily Mail. Ova tužna vest objavljena je samo nekoliko nedelja nakon što je Luis nagovestio da planira da zaprosi Nikol.

"Zajedno smo pet godina što je velika stvar. Nadam se da ćemo uskoro stati pred matičara, pre nego što stignemo do šeste godišnjice", kazao je Hamilton.

Nikol je redovno bila uz Hamiltona na trkama ali je priznala da se ne razume mnogo u sport, već da je tu da bi podržala svog dečka.

"Za mene postoji samo jedan pobednik i mnogi će se složiti sa mnom – Luis je najbolji", kazala je Nikol.

Međutim, od kada je bivša članica Pussycat Dolls postala deo žirija u rialitiju X Factor, često je na audicijama širom Velike Britanije i SAD, dok se Luis koncentriše na svoju trkačku karijeru. Poslednji put par je primećen u javnosti 10. juna na Velikoj nagradi Montreala. Od tada Nikol je uslikana sama na Vimbldonu i muzičkom festivalu u Rimu.

Nikol i Luis upoznali su se novembra 2007. na dodeli Evropskih muzičkih nagrada u Minhenu, a prvi put su se pojavili zajedno kao par na Velikoj nagradi Monaka šest meseci kasnje. Na kratko su raskinulu januara 2010. ali su se brzo pomirili.

Jula 2011. pojavile su se nepotvrđene glasine da su vereni a onda su krajem iste godine opet raskinuli. Međutim, početkom 2012. su odlučili da probaju još jednom.

Možda ni ovaj raskid ne znači da je došao konačan kraj njihovoj vezi.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...