Odaberite pravu četkicu za svoje trepavice

Odaberite pravu četkicu za svoje trepavice

Pop kultura -
Ono što bi trebalo da znamo pri kupovini maskare jeste da nije svaka četkica ista i za isti efekat. U nastavku pogledajte, u zavisnosti od toga koji efekat želite postići, koju četkicu trebate odabrati

Sve žene žele da imaju duge i guste trepavice. To je jednostavno san svake žene. Zbog toga kupujemo različite maskare, i ne žalimo da damo novac za njih. Posebno ako nađemo onu pravu.

Ono što bi trebalo da znamo pri kupovini maskare jeste da nije svaka četkica ista i za isti efekat. U nastavku pogledajte, u zavisnosti od toga koji efekat želite postići, koju četkicu trebate odabrati...

Produžuje trepavice - Ako su vaše trepavice kratke, izaberite ravnu četkicu. Tako će njena vlakna zahvatiti i najsitnije trepavice.

Daje volumen - Ako Imate tanke trepavice, maskaru ćete lakše naneti ako izaberete četkicu sa razmaknutim vlaknima.

Vodootporno - Namazane trepavice i u bazenu? Idealna je četkica sa proređenim vlaknima, jer će maskaru savršeno razmazati duž celih trepavica.

Klasično - Za tamne trepavice, a uz minimalnu upotrebu maskare, upotrebite čunastu četkicu s gustim vlaknima.Hranjivo - Ako Imate retke trepavice dobro ćete učiniti ukoliko odaberete neku hranjivu maskaru i nanesete je četkicom u obliku piramide gustih vlakana.

Profesionalno - Izgled profesionalno našminkanih trepavica postićićete poslužite li se čunjastom četkicom s trostrukim redom lagano zaobljenih vlakana.

Šokantno - Sviđaju vam se jarke boje? Odaberite plavu maskaru i nanesite je spiralnom asimetričnom četkicom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track