5 tipova muškaraca sa kojima izlazimo pre braka

5 tipova muškaraca sa kojima izlazimo pre braka

Pop kultura -
Pre onog pravog, ovo su najčešći kandidati koji se čine da bi mogli da budu dobri

Onaj pravi vrlo retko ne dolazi odmah, a pre njega moraš da testiraš puno pogrešnih muškaraca. Pre onog pravog, ovo su najčešći kandidati koji se čine da bi mogli da budu dobri:

Opasan dečko

On je opasan, nepredvidiv i ne baš previše zainteresovan: Opasan dečko je san svake žene, ne zato što želi biti povređena, nego zato što duboko u sebi veruje da će ga upravo ona promeniti. Jednom kad shvati da neće, slomljenog srca ide dalje.

Dete

Muškarac koji jednostavno odbija da odraste može se činiti kao odličan izbor. Nema puno briga, na sve gleda sa smeškom, a uz njega se i sama osećaš kao dete. Ovo sve zvuči super, ali nakon nekog vremena, shvataš da ti je ipak potreban nekog ko ima neke planove za budućnost.

Mamin sin

Nikada nećeš biti prva u njegovom životu, jer je to mesto popunila njegova mama. Ona kuva bolje od tebe, pegla bolje od tebe, i najradije bi je pozvao da živi s vama.

Radoholičar

Lepo je da je zaljubljen u svoj posao, ali jednom kada počne da nosi papire u krevet umesto tebe, znaćeš da je stvar izmakla kontroli. Daj mu otkaz i kreni dalje.

Škrtica

Tip koji uvek zaboravlja novčanik, a kada ga i ponese, želi da podeli račun. Nije stvar u tome da želiš nekoga ko će te finansirati, ali ovaj tip nikada neće biti džentlmen, a svako vaše letovanje će se pretvoriti u takmičenje ko će potrošiti manje novca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track