POBESNEO: Kanje Vest udario paparaca

Preti tužba

POBESNEO: Kanje Vest udario paparaca

Pop kultura -
Fotograf je odveden u bolnicu posle napada i rekao je da želi da podnese krivičnu prijavu protiv pevača za napad i pokušaj pljačke

Kanje Vest, pevač, mogao bi da se suoči sa optužbom za napas i pokušaj plječke jer je na aerodromu u Los Anđelesu napao paparaca i pokušao da mu otme kameru.

Pevač, koji je nedavno sa rijaliti zvezdom Kim Kardašijan dobio prvo dete, devojčicu Nort Vest, udario je peparaca u petak kada je pokušao da uzme kameru.

Fotograf je odveden u bolnicu posle napada i rekao je da želi da podnese krivičnu prijavu protiv pevača. Policajci će proslediti tužilaštvu koji će odrediti da li ima dela za podizanje optužnice za pokušaj pljačke.

Novinar je pitao repera zašto ne želi da razgovara sa njima i da ne želi da se tuče sa njim kada je Kanje krenuo prema njemu, ali se pevač nije mogao suzdržati.

Ovo nije prvi put da je Kanje Vest napao poparaca. Nedavno je takođe na aerodromu u Los Anđelesu napao jednog novinara. Tada je reporter je pokušao da ostavi dobar utisak pokušavši da udeli kompliment reperu ali vidno iznerviran velikim brojem napadnih reportera, Kanje mu je rekao da ćuti i krenuo rukama da sklanja kameru koja ga je snimala.

http://www.youtube.com/watch?v=tJKn_-85_tM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track