BUDISTI: Tina Tarner spremila haos žurku

Za pamćenje

BUDISTI: Tina Tarner spremila haos žurku

Pop kultura -
Ciriške vlasti privremeno su zabranile plovidbu jezerom u blizini Tininog imanja u Kuesnahtu kako bi sprečili okupljanje velikog broja brodova i eventualnu nesreću.

Pošto je prošle nedelje sklopila civilni brak s dugogodišnjim partnerom Ervinom Bahom (57) u ciriškoj opštini Kuesnahtu, Tina Tarner (73) priredila je tokom vikenda žurku za 120 zvanica nakon budističkog obreda venčanja na njenom imanju pokraj jezera u blizini Ciriha. Švajcarski mediji preneli su da su na svadbu u nedelju bile pozvane zvezde poput pevačice Šade, Dejvida Bouvija i OprE Vinfri.

Portparolka policije, Ester Surber, otkrila je da su vlasti privremeno zabranile plovidbu jezerom u blizini Tininog imanja, kako bi sprečili okupljanje velikog broja brodova i eventualnu nesreću jer se mnogi građani kupaju u jezeru. Kako bi osigurali svoju privatnost, par je dao postaviti crveno platno duž celog vrta, koji se pruža uz jezero.

Svi gosti na svadbi su zamoljeni da dođu u belom, a vila je ukrašena sa 70.000 ruža i orhideja. Pevačica je 17 godina mlađeg Nemca, koji radi u diskografskoj industriji, upoznala 1986. godine kada je bila na turneji u Nemačkoj. Iza nje je propali 14-godišnji brak sa Ajkom Tarnerom od kojeg se rastala 1976. godine jer ju je zlostavljao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track