Najnovije vesti

RIJALITI ZVEZDA: Orgijala sam sa 30 ljudi!

Bila i sa političarima

RIJALITI ZVEZDA: Orgijala sam sa 30 ljudi!

Pop kultura
Luisi Zisman nije bitno s kakvim tipom muškarca spava, dok žene moraju da budu mršave plavuše s velikim grudima

Luisa Zisman, drugoplasirana u rijaliti šou "The Apprentice", ne krije da je u noćnim klubovima u kojima je orgijala videla mnogo glumaca i političara.

Brineta je otkrila da je nekada spavala s muškarcima i ženama u seks klubovima po Londonu i da je bila uključena u orgije u kojima je učestvovalo 30 ljudi.

"Ako prošetate uokolo, videćete ljude kako imaju seks po sobama. Ponekad su to parovi, ponekad žene, a nekada i po osam, devet, deset ljudi", rekla je Luisa, govoreći o noćnim klubovima koji su, prema njenim rečima, bili puni britanskih fudbalera, glumaca i političara.

Nevinost je izgubila sa 15 godina i ne krije da je nekada bila u vezi sa svojim oženjenim šefom Džajem Edmondsom, tada 36-godišnjakom. Par je živeo zajedno u Derbiju u koji se Luisa preselila iz Londona i Džej  joj je uvek govorio da vikendima posećuje majku ili decu, ali je preko njegovog prijatelja saznala da je oženjen.

"Prijatelj, koji je imao seks utroje sa svojim partnerom, savetovao mi je da se prijavim u klub pod nazivom Killing Kittens", rekla je Luisa, koja je vlasnik prodavnice s kolačima.

Rijaliti zvezdi nije toliko bitno s kakvim tipom muškarca spava, dok žene moraju da budu mršave plavuše s velikim grudima.

Luisa je pre tri godine rodila ćerku Diksi, a pre godinu dana razvela se od supruga Olivera Zismana (36), s kojim i dalje poslovno sarađuje.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...