Dubioza kolektiv: Vidimo se u Vrnjačkoj Banji!

Love fest

Dubioza kolektiv: Vidimo se u Vrnjačkoj Banji!

Pop kultura -
Meni je ovde pravo dobro. Meni je ovde Banja. Ali nije Vrnjačka Banja. Meni će zato biti Vrnjačka Banja na Lovefestu 1. avgusta. Vidimo se, poručili su muzičari

BEOGRAD - Popularni bosanski bend "Dubioza kolektiv" nastupiće na sedmom Guarana Lovefestu 1. avgusta, a kako za njihov nastup vlada veliko interesovanje publike, odlučili su da kratkom video porukom obraduju svoje fanove u Srbiji.

Članovi benda Brano Jakubović, Mario Ševarec, Adis Zvekić i Almir Hasanbegović su stojeći na terasi sa koje se vidi peščana plaža poručili: "Meni je ovde pravo dobro. Meni je ovde Banja. Ali nije Vrnjačka Banja. Meni će zato biti Vrnjačka Banja na Lovefestu 1. avgusta. Vidimo se!".

Bend poznat po angažovanim tekstovima u kojima kritikuje korumpirano društvo puno nacionalizma i nepravde, predstaviće se publici Guarana Lovefesta, koji će trajati do 3. avgusta, hitovima sa najnovijeg albuma "Apsurdistan".

Njihov zvuk kombinacija je tradicionalnih muzičkih formi sa elementima hip-hop-a, regea, daba i rokenrola, a energični nastupi bosanskog benda prepoznati su kao pravo osveženje na evropskoj muzičkoj sceni.

Prema ranijim izjavama članova benda, Dubioza za Vrnjačku Banju priprema "regetarijansku platu i mućkalicu teških tema i lakih nota", kao i nezaboravan provod za sve fanove dobre muzike.Osim benda "Dubioza kolektiv", prve festivalske večeri na glavnoj bini, nastupiće i grupe "ZAA" i "Stray Dogg", kao i di džej Jan Nemeček, dok će na Energy Stage-u muziku puštati Desos i Storm, gosti iz Danske, kao i holandski di-džej Gitčel More.Kako se navodi u saopštenju organizatora festivala rezervisana su sva mesta u Guarana Lovefest kampu, a ulaznica je ostalo veoma malo.

Paket ulaznica za sva tri dana po ceni od 1.599 dinara, kao i jednodnevne karte po ceni od 799 dinara, mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji.

http://www.youtube.com/watch?v=Be-1cWVuUYA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja