Banjalučanka Armina Krgo najlepša ženu na svetu

World’s Most Beautiful Miss na Floridi

Banjalučanka Armina Krgo najlepša ženu na svetu

Pop kultura -
Takmičenje, na kojem je učestovala 51 devojka iz celog sveta, održano je na Floridi, a uoči osvajanja lenti za najlepšu ženu sveta, ova lepa Banjalučanka na svom Fejsbuk profilu je napisala Budućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova

Banjalučanka Armina Nina Krgo ponela je laskavu titulu najlepše žene na svetu, a na prestižnom takmičenju World’s Most Beautiful Miss osvojila je prvo mesto, dok je izabrana za drugu pratilju World’s Perfect Miss.

Takmičenje, na kojem je učestovala 51 devojka iz celog sveta, održano je na Floridi, a uoči osvajanja lenti za najlepšu ženu sveta, ova lepa Banjalučanka na svom Fejsbuk profilu je napisala “Budućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova”.

Rođena je 1987. godine u Banjaluci, a sa 11 godina se sa roditeljima i sestrom odselila u Ameriku, odnosno u Luisvil, Kentaki. Tamo je završila srednju školu i fakultet. Trenutno živi u gradu Selersburg u Indijani gde se sprema za sledeće takmičenje Miss Indiana USA.

Manekenstvom i modelingom je počela da se bavi još u detinjstvu, a ovaj hobi joj je, kako kaže, u poslednje vreme postao sve ozbiljnija preokupacija.

Krgo je kazala da joj je poslednja osvojena titula jako važna, jer je izabrana među 50 savršenih devojaka.

"Velika mi je čast da je titula pripala baš meni. Sa ovom titulom već imam zakazane modeling angažmane, a prvi je snimanje u Majamiju", dodala je Krgo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track