Salma i na snimanje sa ćerkom, a tu je suprug
Foto: Dejli Mejl

Studio u Šimanovcima

Salma i na snimanje sa ćerkom, a tu je suprug

Pop kultura -
Reditelj filma Džoji Linč je opušten čovek i ne smeta mu Salmina porodica. Njemu je bitno da snimaju neometano, a za to neće biti problema jer je Salma odgovorna i savesna, kaže izvor blizak produkciji

Salma Hajek ne voli da bude dugo odvojena od porodice. To je naglasila i producentima, koji su specijalno za njene najbliže uredili posebnu sobu u studijima u Šimanovcima.Sa glumicom na snimanje svakog dana ide njena ćerka Valentina, koja sve scene prati na velikom monitoru, dok sedi kraj reditelja.- Reditelj filma Džoji Linč je opušten čovek i ne smeta mu Salmina porodica. Njemu je bitno da snimaju neometano, a za to neće biti problema jer je Salma odgovorna i savesna - kaže izvor blizak produkciji.Tako je veliki apartman u studiju u Šimanovcima dodatno sređen da bi se šestogodišnja Valentina i osećala prijatno.Sa Valentinom i Salmom u Šimanovcima je svakog dana i dadilja, a često svraća i Salmin suprug Fransoa-Anri Pino koji voli da razgovara sa producentima.

A za tako veliku porodicu potreban je i poseban smeštaj pa su producenti odlučili da za Salmu, osim dva apartmana u gradu, iznajme vilu na Dedinju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track