Blejk Lajvli: Baš sam uzbuđena što ću ostariti!

Jedva čeka

Blejk Lajvli: Baš sam uzbuđena što ću ostariti!

Pop kultura -
Baš sam uzbuđena zbog toga. Što sam starija, osećam se mudrijom, imam više iskustva i vše putujem

Lepa 25-godišnja glumica Blejk Lajvli, koja je udata za Rajana Rejnoldsa, otkrila je da se ne plaši starenja, niti bora, jer smatra da će to značiti da je stekla iskustvo u životu.

Na pitanje da li se plaši starenja, ona je uzviknula: "Šalite se?! Baš sam uzbuđena zbog toga. Što sam starija, osećam se mudrijom, imam više iskustva i vše putujem."

Zvezda “Green Lantern” ne planira nikakve plastične operacije, kako bi izgledala mlađe, te smatra da se često time postiže kontraefekat.

"Problem je u tome što žene koje se podvrgnu plastičnoj hirurgiji zapravo ne izgledaju mlađe. Mada,pretpostavljam da, ako je zaista dobro izvedeno, onda ne možeš ni da primetiš…", rekla je lepa glumica.

"Pitajte me ponovo kada mi bude 60 godina tada se možda predomislim!"

Atraktivna plavuša otkrila je i da njena majka, Elejn Lajvli njena ikona stila te je pohvalila to što se oblači u skladu sa svojim godinama. "Njen stil se razvijao kroz vreme. Uvek izgleda primereno svojim godinama, a da se i ne primeti da stari. Nikada nisam videla da se fenira pre izlaska. Volim taj prirodni izgled, bez previše truda to je veoma privlačno. Ona nikada ne izgleda kao da je provela sate ispred ogledala, a sve joj dobro pristaje", pohvalila se supruga Rajana Rejnoldsa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja