Lamar Odom uhapšen zbog vožnje pod uticajem droga

Kaucija 15.000 dolara

Lamar Odom uhapšen zbog vožnje pod uticajem droga

Pop kultura -
Suprug Kloi Kardašijan presporo vozio na autoputu, a kada ga je policija zaustavila, odbio testiranje na drogu i alkohol

Lamar Odom, suprug Kloi Kardašijan i NBA igrač, uhapšen je u petak ujutru zbog vožnje pod uticajem droga.

Zvezda NBA-ja (33) zadržan je u Van Nui zatvoru, a kaucija za oslobađanje iznosi 15.000 dolara, potrvdili su iz losanđeleske policije. On je zaustavljen nešto pre 4 sata ujutru zbog prespore vožnje (50 km/h) na autoputu San Fernando.

On nije reagovao odmah na policiju, a kada su ga zaustavili, odbio je sve hemijske tekstove, odnosno testove na drogu i alkohol.

Liland Tang iz javnog informisanja Kalifornije, rekao je da je Lamar delovao izgubljeno. "Lamar Odom je vozio oko 50 na sat na autoputu i to poprilično loše, preko svih traka na autoputu. Odveden je u pritvor nakon što je odbio sve hemijske testove", rekao je Liland.

Lamar će izgubiti vozačku dozvolu na godinu dana zbog odbijanja testova, i čak i da ima najboljeg advokata na svetu, dozvola će mu biti oduzeta.

Iza njega je nedelja zabrinjavajućih tvrdnji o narkomaniji i ozbiljnih bračnih problema sa suprugom Kloi. Mediji tvrde da se bori sa zavisnošću od Oksikontina i kokaina.

On je takođe optužen da je prevario Kloi, i to sa dve žene dok je bio na putu sa svojim timom.

http://www.youtube.com/watch?v=APVeufED6lQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track