VITKA I LEPA: Prvo pojavljivanje Kejt Midlton posle porođaja

Prisustvovala trci

VITKA I LEPA: Prvo pojavljivanje Kejt Midlton posle porođaja

Pop kultura -
Kejt i Vilijam su prisustvovali trci oko ostrva Englsi na severu Velsa, a pohvalila je sina - princa Džordža da je veoma dobar i da ga čuva baka

Vojvotkinja od Kembridža Kejt se danas pojavila prvi put u javnosti, nakon što se prošlog meseca porodila, pridruživši se svom suprugu princu Vilijamu, koji je dao znak za početak trke oko ostrva Englsi, na severu Velsa.

Kejtino pojavljivanje nije bilo prethodno najavljeno pa je za neke predstavljalo iznenađenje što se tako brzo posle porođaja vratila svojim javnim dužnostima.

Po opštem mišljenju Kejt je dobro izgledala odevena u crne farmerke, smedji blejzer i cipele s platformom, dok se pozdravljala s lokalnim stanovništvom i učesnicima trke, odgovarajući na mnoga pitanja.

Izmedju ostalog rekla je kako je njen sin - princ Džordž veoma dobro i kako upravo spava, dok ga čuva baka, Kerol Midlton, Kejtina majka.

Otvaranje trke je verovatno jedna od poslednjih javnih obaveza prinčevskog para u Englsiju, u kojem su zbog službe princa Vilijama boravili od 2009. godine.

Ovog meseca se okončava Vilijamova služba u Englsiju, kao pilota spasilačkog helikoptera. Očekuje se da će Kensingtonska palata u Londonu u buduće biti glavno boravište prinčevskog para.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track