Najnovije vesti

Andreju Pejiću ne piše pol u pasošu

Zbunio carinike u Turskoj

Andreju Pejiću ne piše pol u pasošu

Pop kultura
Kada se plavokosi maneken pojavio na carinskoj kontroli aerodroma u Istanbulu, zavladala je prava panika

Andrej Pejić, koji je do pre nekoliko dana snimao seriju u Turskoj, dobro je zbunio turske carinike. U njegovom pasošu, koji je izdat u Australiji, ne postoji pol.

Kada se plavokosi maneken pojavio na carinskoj kontroli aerodroma u Istanbulu, zavladala je prava panika.

Carinik je nekoliko minuta gledao u pasoš u kome je polje za pol bilo prazno. Kada je pitao manekena šta je on, Andrej je odgovorio „samo čovek“. Carinik je tražio dodatno objašnjenje, a maneken je rekao da je muškarac sa ženskom dušom.

Uz pomoć članova iz producentskog tima serije koju je Andrej snimao, izbegnut je incident, ali je manekena u Turskoj u svakom momentu čuvalo pet članova obezbeđenja, pišu istanbulski mediji koji su oduševljeni lepotom srpskog manekena.

Kako se ocenjuje, Andrej Pejić je jedan od najlepših glumaca koji su se pojavili na malim ekranima u Turskoj. Andrej se na snimanju serije „Fatih” veoma dobro snašao, i kako je sam priznao, postao je opčinjen glumom.

U popularnoj seriji on tumači Radul Beja, kog su zvali i Radu III Lepi, koji je bio sin Vlada II Drakule. U njega se zaljubio sin turskog sultana Mehmeda II, a Radu je prešao u islam. Pojedina svedočenja pišu da je Radu bio vampir, a da ga je ubio stariji brat Vlad III, i to ne zato što je pio krv žrtava već zato što je bio homoseksualac.

Andrej Pejić je u Istanbulu proveo sedam dana, a kada je stigao medijima je rekao da je dobro upućen u istoriju Turske, jer mu je majka, koja je iz Srbije, sve lepo objasnila.

Tokom snimanja Andrej je doživeo i nezgodu. Pao je sa konja i zadobio povredu vilice. Čitav dan je bio pod nadzorom lekara, a sutradan je nastavio snimanje. Pored fotografije koju je postavio na Tviteru napisao je: “Upoznao sam se sa konjem pre snimanja. Taman kada sam pomislio da smo uspostavili neku vezu, on me je zbacio”.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...