Džulijen Mur u Igrama gladi

U bioskopima 2014.

Džulijen Mur u Igrama gladi

Pop kultura -
Vest o tome da će Džulijen Mur igrati u trećem nastavku filmskog serijala "The Hunger Games: Mockingjay" na svoj Tviter nalog postavila je kompanija Lionsgate

Dobitinica nagrade Američke filmske akademije, glumica Džulijen Mur je pristala da igra u poslednjem nastavku filmskog serijala "Igre gladi" koji bi trebalo da se u bioskopima pojavi na jesen 2014. godine.

Vest o tome da će Džulijen Mur igrati u trećem nastavku filmskog serijala "The Hunger Games: Mockingjay" na svoj Tviter nalog postavila je kompanija Lionsgate.

Filmski serijal "Igre gladi" se snma po istoimenoj književnoj trilogiji Suzan Kolins, a s obzirom na popularnost poznate glumice očekuje se da će njena uloga u filmu biti izuzetno značajna.Film "The Hunger Games: Mockingjay" biće podeljen u dva dela, u oba dela bi trebalo da igra i Džulijen Mur, a premijera prvog dela zakazana je za 21. novembar 2014. godine, dok će drugi deo ući u biskope 22. novembra 2015. godine.

U međuvremenu drugi deo serijala "Igre gladi: Hvatanje vatre" u bioskopima u svetu pojaviće se 22. novembra ove godine. U tom delu Ketnis Everdin koju igra glulmica Dženifer Lorens mora da se izbori sa nizom ličnih problema, nakon pobede u Igrama gladi.

Lorensova je na konvenciji Comic-Con nedavno rekla da se njen lik u nastavku filma nalazi u nekoj vrsti postraumatskog stresa jer se našla u novom periodu života u kome više ne mora da se brine o tome kako da nabavi hranu. To kod nje izaziva osećaj beskorisnosti u nekom čudnom obliku i ima problema da se navikne na taj novi način života.

Prvi deo filma do sada je celom svetu zaradio blizu 700 miliona dolara.

http://www.youtube.com/watch?v=EgexfnlFQWY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track