ZANOSNA: Skarlet Johanson blistala u mini haljini!

Seksi

ZANOSNA: Skarlet Johanson blistala u mini haljini!

Pop kultura -
U elegantnoj mini haljini s dekolteom Skarlet Johanson je izgledala zanosno baš kao što je to u svoje vreme bila Marilin Monro

Skarlet Johanson je za gostovanje u emisiji Džimija Falona podsetila sve zašto je smatraju jednom od najseksi žena na svetu. U emisiji je promovisala novi film Don Jon.

U elegantnoj mini haljini s dekolteom Skarlet Johanson je izgledala zanosno baš kao što je to u svoje vreme bila Marilin Monro.

A u emisiji Džimija Falona slavna glumica je promovisala svoj najnoviji film Don Jon u kojem glumi, osim zbog svog talenta, i zahvaljujući svom seksipilu.

Naime, u svom redateljskom prvencu Džozef Gordon-Levit dao je ulogu Skarlet Johanson za koju kaže da je izvan svake konkurencije.

"Puno je devojaka koje su isto tako predivne. Ali ona ima još nešto ekstra. Ima nešto u njenom hodu, pogledu", komentarisao je Gordon-Levit svoju glavnu glumicu i ujedno kolegicu.

Naime u filmu Džozef glumi zavodnika opsednutog pornografijom, a Skarlet prelepu devojku zaluđenu romantičnim komedijama.

Inače, seksi glumica u zadnje vreme više i nije baš u centru događanja kao pre kada je bila muza Vudija Alena.

http://www.youtube.com/watch?v=xPR-Ej-ENbk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track