Vitni se raspala

Šokantan nalaz sa obdukcije

Vitni se raspala

Stil -
Autopsijom utvrđeno da je pevačica uzela koktel od devet narkotika i lekova, a u sobi pronađena i puna kašika kokaina

Ožiljci, rane i droga...Šokantni izveštaj sa autopsije Vitni Hjuston, koji je objavio engleski tabloid San, potvrđuje da je pevačica godinama konzumirala droge, što je dovelo do toga da je imala slabo srce, rane na jetri, oštećenu hrskavicu nosa i da je ostala bez jedanaest zuba!

Pored tragova kokaina i kreka, mrtvozornici su u njenom telu našli tragove marihuane, a od lekova, između ostalog, „ksanaks“ (za smirenje), „flekseril“ (za opuštanje mišića), „benadril“ (protiv alergija) i „ibuprofen“ (protiv bolova). Sve u svemu, ukupno devet droga i medikamenata je pevačica uzela pre nego što je preminula. U apartmanu hotela „Hilton“ na Beverli Hilsu, u kojem je pronađeno njeno telo, bila je i supena kašika puna kokaina. Detaljnim pregledima uočene su rane na njenim leđima, koje su nastale usled trenja o kadu. Temperatura vode, šest sati posle smrti, iznosila je čak 33 stepena Celzijusa!

Kako se dalje navodi u izveštaju, pevačicine noge bile su maltene skuvane. Pretpostavlja se da je bila toliko omamljena da nije ni primetila koliko je vrela kupka.

Tragovi na grudima, stomaku i butinama ukazuju na to da je Vitni često posećivala plastične hirurge, a ožiljak na levoj podlaktici pokazuje da je pokušala i da se ubije. Pronađene su i modrice koje su ostale posle bezuspešnih pokušaja oživljavanja. Srčane arterije bile su proširene za 60 odsto više nego što je normalno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track