Jafa napravila jestivi lift
Foto: KURIR

Jafa napravila jestivi lift

Stil -
Lift je prekriven za 1.325 Jaffa keksa koji se mogu lizati tokom vožnje, nakon čega se, iz higijenskih razloga, zamenjuju novim

LONDON - Zaposleni u jednoj britanskoj kompaniji mogu odnedavno da se voze posebnim, "jestivim" liftom. Naime, kompanija "Endžin" želela je da obraduju svoje zaposlene, pa je u svoju zgradu u Londonu ugradila lift čiji su zidovi obloženi Jaffa keksima.

Prehrambenim tehničarima i dizajnerima trebalo je mesec dana za opremanje ovog jedinstvenog lifta čiji je zadatak da zaposlene oslobađa nagomilanog stresa. Lift je prekriven za 1.325 Jaffa keksa koji se mogu lizati tokom vožnje, nakon čega se, iz higijenskih razloga, zamenjuju novim. Iz kompanije Mekviti koja proizvodi popularne slatkiše kažu da su inspiraciju za lift, koji je deo njihove reklamne kampanje, pronašli u filmu "Čarli i fabrika čokolade".

"Želeli smo da unesemo malo zabave u život zaposlenih", kazala je menadžerka Mekvitija. "Nadamo se da ćemo razveseliti ljude i dati im želju da kupe Jaffa kekse", dodala je ona.

http://www.youtube.com/watch?v=j-etNgWYxrs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track