Lopovi ojadili Sulejmana!

Lopovi ojadili Sulejmana!

Stil -
Opljačkana velelepna vila glumca Halita Ergenča u turskom letovalištu Alanja. Odneto sve što je vredelo

Ostavili mu samo gole zidove!Sulejman Veličanstveni ostao je bez bogatstva. Čuveni turski glumac Halit Ergenč, koga već nedeljama gledamo u liku sultana u popularnoj seriji na TV Prva, opljačkan je tokom proteklog vikenda. Vila koju poseduje u letovalištu Alanja potpuno je opustošena.

- Kuća sada izgleda kao da je kroz nju protutnjao tornado! Lopovi su uzeli sve. Ono što nisu mogli da ponesu, isprevrtali su, iscepali i polomili - rekao je Ergenč u izjavi sa Sabah.

Odmah je obaveštena policija, koja se dala u opsežnu potragu za pljačkašima.

- Pokradeno je sve što je moglo da se iznese, a plen je od izuzetno velike vrednosti. Odnete su umetničke slike koje je Halit godinama sakupljao, umetnine i antikviteti iz svih delova sveta! Čak su uspeli da razvale sef koji je bio ugrađen u zid jedne od soba, ali, na njihovu žalost, bio je prazan. Zato su se domogli brojnih skupih predmeta. Zlatni svećnjaci i ostale dragocenosti verovatno će se uskoro naći na crnom tržištu, pa policija čeka svojih pet minuta - rekao je medijima portparol policije u Alanji.

Halit kaže da je među pokradenim predmetima dosta toga što je veoma značajno za njegovu familiju.

- Deo štete pokriće osiguravajuće društvo, ali postoje stvari za koje smo moja porodica i ja sentimentalno vezani i koje novac neće moći da nadoknadi - rekao je ogorčeni glumac.

(D. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track