Željkova žurka sa trubačima u Hiltonu
Foto: Tviter

Željkova žurka sa trubačima u Hiltonu

Stil -
Željko Joksimović će pevati svoje brojne hitove i premijerno verziju pesme "Nije ljubav stvar" sa trubačima Dejana Petrovića

Ambasada Srbije u Bakuu organizovala je u hotelu "Hilton" promociju delegacije Srbije i pesme "Nije ljubav stvar". Tokom polučasovnog koncerta na "Serbian Gala Party" Željko Joksimović će pevati svoje brojne hitove i premijerno verziju pesme "Nije ljubav stvar" sa trubačima Dejana Petrovića. Očekuje se da će na ovom prijemu biti veliki broj privrednika naše zemlje, diplomatski kor kao i evrovizijski predstavnici u Bakuu.

Podsetimo, tradicionalnom žurkom u holivudskom stilu u prestonici Azerbejdžana Bakuu sinoć je otvorena 57. Pesma Evrovizije. Predstavnik Srbije Željko Joksimović izazvao najveću pažnju brojnih novinara iz cele Evrope.Glamurozno i u maniru holivudskih manifestacija sinoć je u "Euroklubu" u Bakuu svečano otvorena ovogodišnja, 57. Pesma Evrovizije. Na crvenom tepihu oko koga su se stiskale brojne novinarske ekipe prošetali su predstavnici 42 zemlje učesnice na ovogodišnjem izboru za "najlepšu pesmu Evrope".Delegacija Srbije predvođena Željkom Jokismovićem i Ad Hok Orkestrom izazvala je, prema rečima naših izveštača, najveću pažnju medija. Joksimović je odgovarao na brojna pitanja novinara i fanova, a nešto kasnije bilo je prilike za druženje sa članovima ostalih timova.Spektakularno veče završeno je u maniru ovogodišnjeg slogana Pesme Evrovizije- "Light your fire" - Upali vatru - veličanstvenim vatrometom u dužini od pet kilometara. I na ovaj način grad domaćin, poznat i kao "Grad vatre", opravdao je očekivanja brojnih evrovizijskih poslanika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track