Madona u Izraelu na početku svetske turneje

Madona u Izraelu na početku svetske turneje

Stil -
Za nju i njenu pratnju pored stadiona se podiže privremeni luksuzni smeštaj u kojem će biti bazen i soba za igranje za decu, kao i privatan kuvar i četvoro čuvara

TEL AVIV - U pratnji svoje troje dece pop diva Madona stigla je u Izrael, pred koncert kojim će sledeće nedelje započeti svetsku turneju.

Konvoj vozila u kome je bila ušao je sinoć pod jakim obezbeđenjem na parking hotela Dan u Tel Avivu.

Producenti Madoninog nastupa na stadionu u Ramat Ganu 31. maja drže pod velom tajnosti čitav njen boravak. Međutim, izvori koji su im bili bliski nagovestili su da se podiže privremeni luksuzni smeštaj za nju i njenu pratnju pored stadiona, da je spreman bazen i soba za igranje za decu i da su angažovani privatan kuvar i četvoro čuvara.

Madonina petnaestogodišnja kćerka Lurdes pojaviće se na bini sa majkom kao plesačica. Izvori bliski Madoni rekli su da će ona ostati u hotelu u kome se već smestila u posebno pripremljenom delu.

Madona koja nije Jevrejka, ali je prihvatila jevrejsko ime Ester, po Jevrejki Ester, supruzi persijskog kralja, i proučava jevrejsku mistiku - kabalu, posetiće centar kabale Safad, na severu Izraela, što je učinila i 2009. godine.

U Izraelu je ona poznata kao kraljica Ester i izraelski mediji su njen dolazak objavili naslovima: "Kraljica je stigla".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track