Elvisa Prislija vraćaju iz mrtvih

Hologram

Elvisa Prislija vraćaju iz mrtvih

Stil -
Firma DDMG će napraviti "seriju virtuelnih slika kralja popa za razne projekte iz sfere zabave - spektakle, filmove i televizijske produkcije i multi platforme širom sveta", kažu dve kompanije u saopštenju

LOS ANĐELES - Po uzoru na repera Tupaka Šakura čiji je hologram zabavio posetioce poslednjeg festivala Koačela u Kaliforniji, Elvis Prisli "vratiće se iz mrtvih" u - virtuelnoj formi, zahvaljujući jednoj američkoj kompaniji za specijalne efekte.

Kompanija "Didžital domejn midija grup" (Digital Domain Media Group-DDMG) koja je napravila hologram Tupaka Šakura biće zadužena za "ponovno rođenje" kralja rokenrola, prenose svetske agencije.

U saradnji s kompanijom "CORE medija grup", DDMG će napraviti "seriju virtuelnih slika Elvisa Prislija za razne projekte iz sfere zabave - spektakle, filmove i televizijske produkcije i multi platforme širom sveta", kažu dve kompanije u saopštenju.

Pojava Tupaka Šakura kao holograma oduševila je posetioce festivala Koačela i eksperte koji su odmah izneli da očekuju da će i druge pokojne zvezde videti u tom obliku.

Elvis Prisli je umro 1977, ali je i danas jedna od najpopularijih figura u svetu muzike. Prvi studijski album objavio je 1954. i od tada je u svetu prodao više od milijardu albuma.

Kompanija DDMG iz Floride radila je specijalne efekte za više od 90 filmova, uključujući "Titanik", "Transformerse" i "Tron".

Još nije poznato kada će biti predstavljen Elvisov hologram.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track