Šminka za vrele dane

Šminka za vrele dane

Stil -
Umesto pudera, na velikim vrućinama koristite toniranu kremu, a preplanulom licu bronzer će dati još lepši i zdraviji sjaj

Manje je više!Kao što za vreme leta i velikih vrućina nosimo laganiju odeću, tako je poželjno da koristimo i manje mejkapa da bi koža mogla lakše da diše. Zato je važno da koristite lagane proizvode, koji će vas učiniti lepim, bez obzira na visoke temperature.RumeniloS obzirom da leti više koristimo tečne proizvode, odnosno izbegavamo mat teksturu, naročito na području obraza, slobodno koristite i tečno rumenilo. Prstima ili malim sunđerom nanesite nekoliko kapi na obraze i lagano izvlačite prema ušima, dok ne nestanu grubi prelazi. Koristite lagane, nežne nijanse, kao što su boja breskve i nežno roza, jer ćete tako izgledati najprirodnije.Ako jako potamnite na suncu, roze nijanse rumenila više nisu idealna opcija, jer će izgledati veštački, pa se držite bronzera!

PuderU danima kada temperatura iznosi preko 25 stepeni, najbolje je da stavljate što manje pudera ili, ako je moguće, da ga ne stavljate uopšte.Treba izbegavati teške, guste i kremaste pudere, a ako vam se lice baš jako sjaji, lagano nanesite puder u kamenu ili prahu, tek toliko da uklonite višak sjaja.Najbolja opcija za leto je tonirana krema, koja je lakša od tečnog pudera i koži daje zdrav, bronzani sjaj.Najbolja opcija za leto je tonirana krema, koja je lakša od tečnog pudera i dozvoljava koži da nesmetano diše!

Sjajevi i balsami u bojiOva dva proizvoda idealna su za leto. Lagana su za usne, lako se nanose i na suncu daju divan sjaj. Ako ne možete bez ruža, onda ga koristite isključivo za večernje izlaske, a nikako na velikim vrućinama, da ne bi počeo da se topi.

MascaraZa dnevno šminkanje, umesto crne, idealna je smeđa maskara, jer ona na jakom suncu izgleda mnogo prirodnije. Ukoliko imate neki važan događaj, poput venčanja, ili ako ste od onih koji ni na plažu ne idu bez maskare, vodootporna maskara je najbolje rešenje kako vam se zbog znojenja lica ne bi razmazala.

BronzerOvaj proizvod je idealan za leto. Nanesite ga na najviše tačke na vašem licu, tamo gde vas sunce najviše hvata, a to su obrazi, čelo, brada i nos. Čak i ukoliko ne koristite nikakav dodatni mejkap, malo bronzera daće predivan sjaj vašem licu. Najlakše ćete ga naneti velikom četkom, ali pazite da ne preterate sa količinom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track