U ponoć nastupa Erika Badu

Egzit

U ponoć nastupa Erika Badu

Stil -
Pre nje sviraće Suisajdl tendensiz (Suicidal Tendencies) i Plen bi (Plan B)

NOVI SAD - Soul diva Erika Badu (Erykah) nastupiće u ponoć na glavnoj bini Egzit (Exit) festivala, a pre nje sviraće Suisajdl tendensiz (Suicidal Tendencies) i Plen bi (Plan B).

Erika Badu je u karijeri osvojila četiri Gremi nagrade (Grammy). Prepoznatljiva je po svom muzičkom stilu u kojem kombinuje afričke ritmove i američki bluz, džez i fank, a bavi se i glumom, produkcijom i pisanjem muzike.

Plen bi ili Bendžamin Pol Balans Dru (Benjamin Paul Ballance-Drew) je britanski reper, koji je postao poznat brzo nakon što su kritičari pozitivno ocenili njegov debi album "Who Needs Actions When You Got Words". Njegov drugi studijski album "The Defamation of Strickland Banks", koji je izašao 2010. godine, dostigao je prvo mesto Ju kej (UK) top liste najboljih albuma.

Američki hard kor (core) pank bend Suisajdl tendensiz prema satnici festivala trebalo bi da nastupe u 21 čas, a pre njih će svirati novosađani Riflekšns of itrnl rejn (Reflections of Internal Rain).

Dens (Dance) arena će oko 1 sat iza ponoći ugostiti Mis Kitin (Miš Kittin), a nakon nje za dzi-džej pult dolazi popularni Riči Hotin (Rićie Hawtin).

Na Fjužn bini u ponoć nastupiće Hejtbrid (Hatebreed) iz Amerike, a domaća podrška na istoj bini tokom treće festivalske večeri biće Električni orgazam, Obojeni program i Goribor.

Ovogodišnji egzit festival održava se 13. put, trajaće do 15. jula, a na preko 20 bina nastupiće oko 400 izvođača i umetnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track