Najnovije vesti

Onakav si kako voziš!

Ponašanje ga odaje

Onakav si kako voziš!

Stil
Kakav je muškarac, možete proceniti po načinu na koji se ponaša u automobilu

Sitne navike nas otkrivaju.Vozači koji stalno psuju i galame, trube drugim vozačima i prebrzo voze najčešće su partneri s „kratkim fitiljem“, vole da dominiraju i ne zanima ih šta drugi misle o njima, dok oni koji ženi rado prepuštaju volan partnerku smatraju ravnopravnom i uglavnom su veoma tolerantni.

Ne priča dok voziAko razgovor utihne onog momenta kad on sedne za volan, ne znači da mu je vožnja interesantnija od vas. Pred sobom imate savesnog i pažljivog muškarca koji uvek zauzima stav zaštitnika i ništa ne prepušta slučaju. Pored toga, verovatno vožnju doživljava kao priliku da se opusti uz omiljenu muziku i da sredi misli.Ako pre nije bio takav, obratite pažnju da li je komunikacija između vas u poslednje vreme narušena. Ako se to ne ponavlja samo u automobilu, to shvatite kao znak upozorenja da je problem na pomolu.

U autu pokreće važne raspraveAko vaš partner sve važne razgovore započinje dok vozi, to može imati dvojako značenje. S jedne strane, možda vožnju vidi kao idealnu situaciju za razgovor o škakljivim temama jer se nalazite u malom prostoru i upućeni ste isključivo jedno na drugo. S druge strane, ako su rasprave praćene besom i povišenim tonom, imate posla s neodgovornim muškarcem koji ne ume da izabere ni vreme ni mesto za važan razgovor. Sledeći put o problemima raspravljajte kod kuće.

Rado vam prepušta volan u rukeAko vam partner predloži da vozite da bi se on malo odmorio ili da vama ne bude dosadno, to znači da nema problem s prepuštanjem kontrole i smatra da ste mu ravnopravni.Ipak, ako stalno prigovara i kritikuje vašu vožnju čim preuzmete volan, reč je o muškarcu koji je nesiguran i željan dominacije.Vozi sporo i staje na svakom mogućem mestuOvakav stil vožnje pokazuje da vaš partner često nije orijentisan na ciljeve, a moguće je i da je prilično neodlučan. S ovim muškarcem uvek ćete se osećati sigurno jer on sve planira unapred i proverava dva puta. Ako ste željni zabave i avanture, on nije osoba za vas.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...