Rijana i Kris izljubili se na bini

Dodeljene MTV video nagrade

Rijana i Kris izljubili se na bini

Stil -
Iako imaju burnu prošlost, lepotica sa Barbadosa zagrlila je bivšeg dečka i čestitala mu
1 / 12

LOS ANĐELES - Dodela MTV VMA nagrada održana je noćas, a za najbolji spot proglašen je onaj za Rijaninu pesmu "We Found Love", u kom se pevačica pojavljuje sa bokserom Dadlijem Ošonesijem.

Grupa "Uan Dajrekšen" (One Direction) trijumfovala je na svečanoj dodeli MTV video nagrada u Stejpls (Staples) centru u Los Anđelesu.

Taj bend nagrađen je za najbolji pop video, za "What Makes You Beautiful", kao i u kategorijama najbolji novi izvođač i najčešće razmenjivan spot na društvenim mrežama, takođe za "What Makes You Beautiful".

Niki Minaž nagrađena je za najbolji spot ženskog izvođača, za "Starships", dok je u istoj kategoriji sa muške strane pobedio Kris Braun, za "Turn Up The Music".

Za najbolji hip-hop video proglašen je HYFR Drejka i Lila Vejna, a za najbolji spot sa porukom "Skyscraper" Devi Lovato.

Grupa "Koldplej" trijumfovala je u kategoriji najbolji rok video, sa spotom za pesmu "Paradise", a Kalvin Haris nagrađen je za najbolji spot elektronske i dens muzike, za "Feel So Close".

Zvezda večeri bila je Rijana koja je sve oduševila zavodljivim nastupom. Ona je otvorila glavni događaj izvođenjem hita "We Found Love", kao i nove pesme koja nosi naziv "Cockiness (I Love It)".

Iako su ona i Kris Braun imali burnu prošlost, prišla mu je i čestitala na nagradi i tako šokirala sve. Zagrlila ga je o poljubila u obraz.

Dodela MTV nagrada postala je jedna od najkontroverznijih i najmanje predvidljivih ali je sinoćnja ceremonija prošla bez zaprepašćujućih momenata poput haljine od mesa Lejdi Gage ili poljupca Britni Spirs i Madone.

Ove godine, američka gimnastičarka i olimpijski šampion Gabi Ros, 16, iskočila je na scenu i pravila koture unazad dok je Ališa Kiz izvodila svoj novi singl "Girl On Fire".Pank roker Bili Džo Armstrong delovao je oporavljeno posle problema sa dehidriranjem zbog čega je njegov bend "Green Day" morao da otkaže koncerte u Italiji.

Lil Vejn je prvi put na televiziji izveo svoj novi singl "No Worries" dok je hiphoper Frenk Oušn, koji je u julu bio medijska zvezda broj jedan zbog svog priznanja da je gej, izveo je emotivnu numeru "Thinkin Bout You".Katri-pop zvezda Tejlor Swift zatvorila je šou svojim bestselerom "We Are Never Ever Getting Back Together".

http://www.youtube.com/watch?v=UnbWtwypWmA
http://www.youtube.com/watch?v=xJXOahWlVwY

Dobitnici MTV nagrada

Spot godine: Rijana - "We Found Love"Najbolji novi izvođač: One Direction - "What Makes You Beautiful"Najbolji video ženskog izvođača: Niki Minaž - "Starships"Najbolji hiphop video: Drejk i Lil Vejn - "HYFR"Najbolji video muškog izvođača: Kris Braun - "Turn Up the Music"Najbolji pop video: One Direction - "What Makes You Beautiful"Najbolji rok video: Koldplej - "Paradise"Najbolji video sa porukom: Demi Lovato - "Skyscraper"Najbolji dens video: Kelvin Haris - "Feel So Close"Najbolji video za šerovanje: One Direction - "What Makes You Beautiful"Najbolja koreografija: Kris Braun - "Turn Up the Music"Najbolja montaža: Bijonse - "Countdown"Najbolji vizuelni efekti: Skrillex - "First of the Year (Equinox)"Najbolja kinematografija: M.I.A. - "Bad Girls"Najbolja umetnička režija: Keti Peri - "Wide Awake"Najbolja režija: M.I.A. - "Bad Girls"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track