Aceton rešava probleme sa superlepkom

Mala pomoć

Aceton rešava probleme sa superlepkom

Stil -
Ukoliko prospete superlepak po prstima i oni se zalepe, odstranjivač laka za nokte rešiće stvar

Spas u zadnji čas!Odstranjivač laka za nokte u domaćinstvu može se iskoristiti u razne svrhe. Ono što treba da znate jeste to da je poželjna stopostotna acetonska formula, odnosno da u njemu nema nimalo ulja, koje može da pravi dodatne fleke. Donosimo vam pet korisnih primera koji ubuduće mogu da spasu stvar...SuperlepakSuperlepkom ste slučajno zalepili prste? Ne nervirajte se, samo navlažite štapić za uši ili komad vate acetonom, pređite preko kože i problem je za čas posla rešen!NalepnicaOdstranjivač laka za nokte može vam pomoći i da bez mnogo muke uklonite nalepnicu sa stakla na automobilu. Možda nećete uspeti da skinete sve odmah, ali ne odustajte i ako treba, ponovite postupak.

Tragovi cipelaNa plastičnom podu tragovi cipela mogu biti svakodnevna gnjavaža. Kako biste izbrisali mrlje, dovoljno je staviti malo odstranjivača laka za nokte na papirnatu krpu i obrisati ih.

Mrlje na posuđuPokušavate da se rešite mrlje sa porculana, ali se bojite da ne oštetite svoje najdraže posude? Odstranjivačem laka za nokte koji ste sipali na krpu nežno prebrišite mrlju, pa posudu nakon toga dobro isperite deterdžentom i vodom.

TastaturaBez obzira na to koliko su vam ruke čiste, na tastaturi ćete uvek naći prljavštinu, prašinu i bakterije. Vaticu ili štapić za uši lagano natopite acetonom blago razblaženim vodom i lagano je prebrišite.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track